Concept

Het begint bij de basis

De rompen zijn leverbaar in twee breedtes, twee dieptes en vijf hoogtes en maken elke configuratie mogelijk. Ze kunnen naast elkaar worden geplaatst en op elkaar worden gestapeld. De basis van de kast kan een plint, poten of wielen zijn. De kast wordt afgedekt met een metalen romp, topblad of plantenbak.

Materialen en kleuren

De melamine rompen hebben een slijtvaste afwerkingen en zijn verkrijgbaar in diverse uni kleuren en vier verschillende houtprints. Op aanvraag kan StackR© in elke willekeurige RAL kleur worden gespoten.
De stalen elementen zijn gepoedercoated en hebben een lichte structuur. StackR kleuren

Beslag

Alle kasten en lades zijn standaard voorzien van een mat geborsteld nikkel knop en slot met sleutel. Voor een extra strakke look kan gekozen worden voor een push open systeem. De lockers worden uitgerust met elektronische veiligheidssloten met alfanumeriek toetsenbord of touch RFID-interface.

Akoestiek

De achterkant van een StackR© romp kan afgewerkt worden met een PET felt paneel. Een zachte oplossing die bijdraagt ​​aan de akoestiek in een ruimte. De kleur ven het PET felt wordt aangepast aan het interieurconcept.

Montage

De rompen passen eenvoudig in elkaar. Het begint met een basis van een plint of ijzeren frame met poten en word afgedekt met een topblad, plantenbak of metalen romp. StackR© wordt altijd door ons ervaren montageteam ter plaatse gemonteerd.

Meer informatie

Wilt u meer weten of ontvangt u graag een StackR© configuratie geheel passend binnen uw kantoorconcept? Neem dan gerust contact met ons op.