Configuraties

StackR© is een kast die ruimte biedt, ruimtes indeelt, ruimtes vormgeeft en in elke kantoorruimte past.  Er zijn veel configuraties mogelijk, van een minimalistisch zwart lowboard tot een lange bonte opbergwand die het kantoor verdeelt en ruimtes met elkaar verbindt.

Slechts enkele elementen bevestigd aan de muur of op een frame met poten. In de vorm van een kast, zit element of plantenbak (of een combinatie van die drie). Een lowboard voegt een huiselijke sfeer toe aan een vergaderruimte of dient als lage afscheiding tussen werkplekken.

Voor de benodigde opslagruimte en voor privacy doeleinden wordt een sideboard vaak aan de zijkant van een bureau geplaatst. Dit is essentieel voor het creëren van een comfortabele werkplek met de noodzakelijke benodigdheden binnen handbereik. Vaak compleet met plantenbakken.

De verschillende elementen van StackR© voorzien in de verschillende behoeftes die er op kantoor zijn. StackR© is meer dan een kantoor kast, door de open rompen te combineren met dubbelzijdige rompen krijgt StackR© de functie van een roomdivider en backbone.

Zeer geschikt om persoonlijke bezittingen veilig bij de werkplek op te bergen en natuurlijk ook in grotere aantallen in gaderobes en kleedkamers. StackR© lockers zijn uitgerust met technologische slimme sloten en bieden een veilige opslagruimte voor persoonlijke bezittingen.

Meer informatie

Wilt u meer weten of ontvangt u graag een StackR© configuratie geheel passend binnen uw kantoorconcept? Neem dan gerust contact met ons op.